Sport Fussball Stadion Fußball

Beitrag vom Donnerstag, 27. Mai 2021

Hvem spiller i Euro 2020?

Etter å ha blitt, dessverre, men nødvendigvis, utsatt i fjor, skal Euro 2020 nå finne sted mellom 11. juni og 11. juli 2021. Dette reiser mange spørsmål om turneringen, men et av de mest stilte er: hvem skal spille? Denne artikkelen tar sikte på å besvare dette spørsmålet og gi litt mer informasjon om Euro 2020 generelt. Turneringen har blitt elsket og fulgt av fans i mange år, så nå er det på tide å utdanne deg selv og lære alt du kan som en god forberedelse til avspark i juni.

Rask informasjon om Euro 2020

Dette er en storstilt fotballturnering som holdes på 11 stadioner over hele Europa, fra Saint Petersburg Stadium i Russland, til Wembley Stadium i England Dette er første gang konkurransen holdes over hele kontinentet i løpet av alle disse 60 årene den har eksistert. 24 lag er involvert i denne konkurransen, og disse er igjen delt inn i 6 grupper, som beskrevet nedenfor. I disse gruppene vil de ulike lagene spille mot hverandre og kjempe om de beste plassene innad i gruppen før de fortsetter å spille mot de beste lagene fra de andre gruppene.

Disse kampene vil bli kringkastet og finne sted flere ganger om dagen i en hel måned mellom 11. juni og 11. juli 2021. I tillegg opplyser UEFA at alle arenaene som er vert for turneringen vil tillate tilhengere å delta på de ulike kampene i konkurransen.

Dersom du vil ha en mer aktiv rolle i spillene, kan du kjøpe billetter og bli en del av mengden. Dessuten gir Unibet Euro deg muligheten til å plassere innsatser på kampene.

Gruppe A: Italia, Sveits, Tyrkia, Wales

Mellom Italia, Sveits, Tyrkia og Wales finnes det en interessant blanding av ferdigheter og taktikker som i det minste burde gjøre denne gruppen svært underholdende å følge med på. Samspillet mellom de forskjellige ferdighetsnivåene kan gi noen ganske minneverdige kamper.

Italia vil garantert spille alle sine tre gruppespillkamper på hjemmestadion.

Gruppe B: Belgia, Russland, Danmark, Finland

Danmark vil garantert spille alle sine tre gruppespillkamper på hjemmestadion. Russland vil imidlertid også spille to av sine gruppespillkamper på hjemmestadion.

Gruppe C: Ukraina, Nederland, Østerrike, Nord-Makedonia

Det nederlandske laget vil garantert spille alle sine tre gruppespillkamper på hjemmestadion.

Gruppe D: England, Kroatia, Tsjekkia, Skottland

England vil garantert spille alle sine tre gruppespillkamper på hjemmestadion. Skottland vil imidlertid spille minst én av sine kamper på hjemmestadion.

Gruppe E: Spania, Polen, Sverige, Slovakia

Spania vil garantert spille alle sine tre gruppespillkamper på hjemmestadion.

Gruppe F: Tyskland, Frankrike, Portugal, Ungarn

Denne gruppen blir ofte sett på som den vanskeligste gruppen å være med i, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor: ferdighetsnivået mellom Frankrike, Tyskland og Portugal er utrolig godt, og Ungarn er heller ikke til å kimse av.

Tyskland vil garantert spille alle sine tre gruppespillkamper på hjemmestadion. Ungarn vil imidlertid spille minst én av sine kamper på hjemmestadion.

Abgelegt unter

Vorheriger Artikel

27. Mai 2021

Lesetipps

Unsere Empfehlungen