Sport Fussball Stadion Fußball

Beitrag vom Donnerstag, 27. Mai 2021

Hvem spiller i Euro 2020?

Etter å ha blitt, dessverre, men nødvendigvis, utsatt i fjor, skal Euro 2020 nå finne sted mellom 11. juni og 11. juli 2021. Dette reiser mange spørsmål om turneringen, men et av de mest stilte er: hvem skal spille? Denne artikkelen tar sikte på å besvare dette spørsmålet og gi litt mer informasjon om Euro 2020 generelt. Turneringen har blitt elsket og fulgt av fans i mange år, så nå er det på tide å utdanne deg selv og lære alt du kan som en god forberedelse til avspark i juni.

Rask informasjon om Euro 2020

Dette er en storstilt fotballturnering som holdes på 11 stadioner over hele Europa, fra Saint Petersburg Stadium i Russland, til Wembley Stadium i England Dette er første gang konkurransen holdes over hele kontinentet i løpet av alle disse 60 årene den har eksistert. 24 lag er involvert i denne konkurransen, og disse er igjen delt inn i 6 grupper, som beskrevet nedenfor. I disse gruppene vil de ulike lagene spille mot hverandre og kjempe om de beste plassene innad i gruppen før de fortsetter å spille mot de beste lagene fra de andre gruppene.

Disse kampene vil bli kringkastet og finne sted flere ganger om dagen i en hel måned mellom 11. juni og 11. juli 2021. I tillegg opplyser UEFA at alle arenaene som er vert for turneringen vil tillate tilhengere å delta på de ulike kampene i konkurransen.

Dersom du vil ha en mer aktiv rolle i spillene, kan du kjøpe billetter og bli en del av mengden. Dessuten gir Unibet Euro deg muligheten til å plassere innsatser på kampene.

Gruppe A: Italia, Sveits, Tyrkia, Wales

Mellom Italia, Sveits, Tyrkia og Wales finnes det en interessant blanding av ferdigheter og taktikker som i det minste burde gjøre denne gruppen svært underholdende å følge med på. Samspillet mellom de forskjellige ferdighetsnivåene kan gi noen ganske minneverdige kamper.

Italia vil garantert spille alle sine tre gruppespillkamper på hjemmestadion.

Gruppe B: Belgia, Russland, Danmark, Finland

Danmark vil garantert spille alle sine tre gruppespillkamper på hjemmestadion. Russland vil imidlertid også spille to av sine gruppespillkamper på hjemmestadion.

Gruppe C: Ukraina, Nederland, Østerrike, Nord-Makedonia

Det nederlandske laget vil garantert spille alle sine tre gruppespillkamper på hjemmestadion.

Gruppe D: England, Kroatia, Tsjekkia, Skottland

England vil garantert spille alle sine tre gruppespillkamper på hjemmestadion. Skottland vil imidlertid spille minst én av sine kamper på hjemmestadion.

Gruppe E: Spania, Polen, Sverige, Slovakia

Spania vil garantert spille alle sine tre gruppespillkamper på hjemmestadion.

Gruppe F: Tyskland, Frankrike, Portugal, Ungarn

Denne gruppen blir ofte sett på som den vanskeligste gruppen å være med i, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor: ferdighetsnivået mellom Frankrike, Tyskland og Portugal er utrolig godt, og Ungarn er heller ikke til å kimse av.

Tyskland vil garantert spille alle sine tre gruppespillkamper på hjemmestadion. Ungarn vil imidlertid spille minst én av sine kamper på hjemmestadion.

Wichtiger Hinweis: Dieser Beitrag enthält Werbung! (Links)
Glückspiel kann süchtig machen! Bitte informieren Sie sich.

Abgelegt unter

Vorheriger Artikel

27. Mai 2021

Lesetipps

Unsere Empfehlungen